Kladdkaka med nötkola


1 msk smör
2 msk ströbröd
Smöra och bröa en springform, cirka 24 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål. Smält smör tillsammans med hackad choklad i en kastrull på svag värme under omrörning. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och häll i formen. Grädda i mitten av ugnen på 175° i cirka 20 minuter. Låt svalna i 30 minuter.
Topping:
Häll grädde, socker och sirap i en kastrull och låt koka ordentligt till 120°. Rör då och då. Ta bort från värmen och klicka ner smöret. Rör om ordentligt och vänd ner jordnötterna. Häll nötkolan över kakan och bred ut. Servera ljummen eller kall
RECEPT HÄRIFRÅN.
SV: Ja visst är det lite äckligt ändå? Det är verkligen stora högar av pommes frites! Usch haha!
Vilken härlig blogg du har! Älskar att baka jag med!
Är allt bra med dig? :)

Ser gott ut! :)
SV: Med mig är det bra! Har haft lov i en vecka så imorgon går jag tillbaka till min vardag igen, med lektioner och allt! (y)

åh, tackar tackar! :D och detsamma måste jag säga. ;-)
Hejsan
Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P